BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 27, 2010

SimplySiti



Happynyerrrrrr.. dah dpt beli produk Simplysiti kat Watson di Metro Kajang.. Promoter kat Watson tu kata aku org pertama beli produk tu.. berbangganyerrrr :) Buat masa ni aku beli 3 brg je iaitu Acne Solution Simply 5 Cream spf 20 (ala2 BB Cream la), Simply Glitz Lip Gloss warna "soft coral" (nampak natural je bila pakai) dan satu lagi Simply Perfct 2 Way Cake spf 30 warna "natural beige".




Simply Perfect 2 Way Cake spf 30


Acne Solution Simply 5 Cream spf 20


Simply Glitz Lip Gloss

Tuesday, March 16, 2010

Cuti seminggu... balik kampung!!!

Terasa aman dan tenang tatkala menjejakkan kaki di kampung halaman, lupa sekejap kekusutan di perantauan. Namun dalam hati masih dilanda kerisauan. Entah mengapa aku merasakan yang dia seolah-olah telah berubah. Apa salahku? Adakah aku terlalu mendesak? Tapi setahu aku, aku tidak pernah memaksa cuma aku mahukan kepastian.
Sejak dua menjak ni, fikiranku selalu terganggu, air mata tak henti bertamu... adakah dia sudah jemu? Tuhan, tolonglah aku.. kuatkanlah perasaan cinta antara kami.. restuilah cinta kami.. satukanlah kami agar dapat kami mengecap kebahagiaan bersama tanpa sebarang halangan.

"Sayang kuingatkan dirimu bahawa ku tak bisa hidup tanpamu"


video